Στις 19 Ιανουαρίου 2023 στα  γραφεία του Τριφυλλείου Ιδρύματος Κυθηρίων στην Αθήνα έγινε μία σύντομη και σεμνή, αλλά …ασυνήθιστη τα τελευταία χρόνια εκδήλωση. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας SYNERGY κ. Παν. Ευ. Κορωναίος και η κυρία Ελένη Μπίτσιου, προσέφεραν στον Πρόεδρο του Τριφυλλείου Ιδρύματος κ. Εμμ. Καλοκαιρινό και στο Δ.Σ., το οποίο βρισκόταν σε συνεδρίαση, το Βραβείο Αριστείας «Ευάγγελος Π. Κορωναίος» του έτους 2022 για την προσφορά του Ιδρύματος στην κοινωνία των Κυθήρων και ενεχείρισαν επιταγή €5.000 ως ευγενική και συμβολική υποστήριξη για τις ανάγκες του Οίκου Ευγηρίας Κυθήρων «Κασιμάτειον».  Σημειωτέον ότι η εν λόγω εταιρεία, την οποία έχει ιδρύσει ο εκ Καραβά Κυθήρων επιχειρηματίας κ. Ευ. Κορωναίος, βοηθά πολλαπλώς το Γηροκομείο με προσφορά ποσοτήτων από τρόφιμα, εξεφράσθη δε κατά την εκδήλωση βράβευσης η πρόθεση της διοίκησης της εταιρείας να συνεχίσει να συνεισφέρει στο Γηροκομείο με έμφαση στην προγραμματιζόμενη βελτίωση και αναβάθμιση όλων των εσωτερικών χώρων του  και των δωματίων των τροφίμων. Στην εκδήλωση ανεφέρθησαν όλοι στη μεγάλη συνεισφορά των εργαζομένων στο Γηροκομείο, όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία του και το σεβασμό των αναγκών των τροφίμων.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλείου κ. Εμμ. Καλοκαιρινός και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους της εταιρείας για το ενδιαφέρον τους και τις προσφορές τους στο Γηροκομείο Κυθήρων, το οποίο ενισχύει με σοβαρές συνεισφορές κατ’ έτος  το Τριφύλλειο Ίδρυμα, όπως προκύπτει  από τους ετήσιους ισολογισμούς του.

Η εκδήλωση αυτή, αλλά κύρια η προσφορά και η πρόθεση για βοήθεια στο κοινωνικό έργο της περίθαλψης των ηλικιωμένων που έχουν ανάγκη, αποδεικνύει αφ’ ενός την κοινωνική ευαισθησία της εταιρείας και της διοίκησής της, που προχώρησε στη βράβευση και  παράλληλα και μία αναγνώριση όλων των προσπαθειών που καταβάλλει το Τριφύλλειο ίδρυμα εν μέσω πολλών αντιξοοτήτων και πολλαπλών προβλημάτων για το Γηροκομείο, παράλληλα δε πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα, το οποίο χρήσιμο είναι να μιμηθούν όσοι έχουν τη δυνατότητα να πράξουν αναλόγως.

 Η επιστολή βράβευσης της SYNERGY.

Με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας μας, ομόφωνα αποφασίστηκε να σας απονεμηθεί το Βραβείο Αριστείας «Ἑυάγγελος Π. Κορωναίος» του έτους 2022 για την προσφορά σας στην κοινωνία των Κυθήρων.

Συνάμα με την αναγνώριση του έργου σας η εταιρεία SYNERGY συμμετέχει με ένα συμβολικό ποσόν για την υποστήριξή σας στην κάλυψη αναγκών του Οίκου Ευγηρίας Κυθήρων Κασιμάτειον.

Μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το έργο σας, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για το προσωπικό του Γηροκομείου στο νησί, το οποίο με αυταπάρνηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας.

Ευχόμαστε ό,τι καλλίτερο για όλους σας, με Υγεία για την συνέχιση του κοινωνικού σας έργου.

Με εκτίμηση

Π. Κορωναίος.