28/5/2014

Αρ.Πρωτ.:224


Κύριο Θωμά Λιακουνάκο,
AXON DEVELOPMENT AE     
Λεωφ. Κηφισίας 178, 152 31 Χαλάνδρι
Αθήνα


Αξιότιμε κύριε Λιακουνάκο,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τριφυλλείου Ιδρύματος Κυθηρίων, υπό την διαχείριση του οποίου υπάγεται το Κασιμάτειο Γηροκομείο Κυθήρων, σας ευχαριστεί θερμά ακόμη μια φορά και σας ευγνωμονεί για την οικονομική βοήθεια των € 60000 που προσφέρατε πριν από 3 χρόνια για την ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Γηροκομείου.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσομε ότι σήμερα, στην ειδική πτέρυγα κατάκοιτων, το Γηροκομείο στεγάζει 25 τροφίμους για τους οποίους υπάρχει άμεση ανάγκη αντικατάστασης των συμβατικών κρεβατιών με ειδικά κρεβάτια κατάλληλα για την περίπτωσή τους. Τα έσοδα του Ιδρύματός μας και του Γηροκομείου, τα οποία προέρχονται κυρίως από ενοίκια, έχουν περιοριστεί σημαντικά λόγω της οικονομικής κρίσης και μπορούν μετά βίας δυστυχώς να καλύψουν μόνο τις τρέχουσες δαπάνες του Γηροκομείου.

Γνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία και γενναιοδωρία μέσω του προγράμματος «Κοινωνικής Ευθύνης» της EUROMEDICA για «την υποστήριξη δυσπρόσιτων και ακριτικών περιοχών της χώρας μας» και «τη φροντίδα της 3ης ηλικίας», το ΔΣ του Τριφυλλείου Ιδρύματος θα ήθελε να σας παρακαλέσει να συνδράμετε ακόμη μια φορά το Γηροκομείο μας για την προμήθεια αυτών των κρεβατιών. Σε μια πρόχειρη έρευνά μας η δαπάνη για κάθε κρεβάτι είναι της τάξεως των € 1700. Αναγνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα που έχουν σήμερα ακόμη και εύρωστες επιχειρήσεις, θα μπορούσε ίσως -αν αποφασίσετε να ικανοποιήσετε το αίτημά μας- η ενίσχυσή σας να είναι σταδιακή, με την χρηματοδότηση, σε πρώτη φάση, μέρους του συνολικού αριθμού των αναγκαίων κρεβατιών.

Με τις θερμές μας εκ των προτέρων ευχαριστίες,


Ο Πρόεδρος του ΔΣ                                    Ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ


Δρ. Εμμ. Γ. Καλοκαιρινός                         Δρ. Νικόλαος Π. Γλυτσός